Qui som

Beth Cobo

fundadora i guia de natura

FOTO-ELISABETH-COBO-105x150

Al·lòctona… però una enamorada de la Garrotxa. Trepitjar el territori fent de guia amb gent d’arreu del món és la seva passió: estades adaptades a les necessitats dels viatgers són la seva especialitat. L’entusiasme en tot allò que fa encomana la resta de l’equip.  És una naturalista 2.0 :  la podeu trobar amb una llibreta, un salabret i una càmera al camp, o en alguna xarxa social penjant fotos i comentaris del darrer bimbo.

Mike Lockwood

guia de natura i senderisme

Imatge-MikeAnglès de naixement, però garrotxí d’adopció, Mike treballa des de fa més de 20 anys com a guia de natura i de senderisme. Coneix els camins de la comarca i la seva flora i fauna com ningú,  i disfruta sobretot ensenyant-los als que vénen de fora amb ganes d’aprendre. Aus, papallones, flors, libèl·lules, … per a Mike tota la natura és digna d’estudi, ja que en aquest món està tot absolutament lligat.

Jordi Joan Esquerda

guia de senderisme, programes educatius i natura

foto-jordi-esquerda-p-3-169x300En Jordi va viure 15 anys a Anglaterra i Irlanda i ha viatjat arreu del món. Té la certificació de guia en diversos parcs naturals catalans on es guia d’excursionisme i natura, també ha guiat grups a El Camino. Treballa amb biòlegs i experts mediambientals en programes d’investigació de natura al Pirineu, aquest estudi li permet seguir aprenent i per tant transmetre els seus coneixements a d’altres persones. Li encanten les papallones, els viatges, la fotografia i les cultures del món i se sent privilegiat de treballar a l’aire lliure en contacte amb la natura.

David Gimeno

guia de senderisme, programes educatius i natura

foto-david-gimeno-95x150Guia de muntanya i educador ambiental, garrotxí d’adopció amb 30 anys recorrent valls i cims d’una comarca plena de contrastos. Tocat d’un privilegi que hem de conservar per les generacions futures: acompanyar grups reduïts de persones per sentir la pulsió de la natura a través de l’observació atenta, la capacitat de sorprendre’ns i l’esforç físic moderat.

 

Romero Roig

guia de senderisme, programes educatius i natura

Romero-150x112Biòleg, educador i guia de natura, volta per la Garrotxa des de fa més de deu anys. Tot i especialitzar-se en ecologia de rius, sempre ha obert a perspectives més diverses en la seva mirada a la natura i el territori: fauna, senderisme, rastres, geologia, flora, història, cultura, consciència… i això és el que li agrada compartir, des de la seva pròpia emoció, avivant el vincle entre les persones i la natura.

 

LOGO PNZVGSISMIC Natura en actiu som una entitat col·laboradora del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa