Deixa’t guiar per la Garrotxa aquest estiu

Activitats grups (1)Ja has decidit on vas de vacances aquest estiu?

Segur que ja has vingut abans a la Garrotxa…. clar. La Fageda d’en Jordà: uns colors fantàstics, a la tardor. Però també recordes l’aparcament ple de cotxes, cua a la oficina d’informació i al final vàreu entrar sense mapa, a veure què trobàveu. I el que vàreu trobar va ser tot excepte silenci per gaudir del bosc: gent, nens, gossos, ni un sol espai per fer una foto en condicions… Sort que després vàreu poder gaudir de la fantàstica gastronomia de la Garrotxa. Això sí, després d’esperar 45min per tenir una taula.

Si aquesta és la Garrotxa que coneixes, tinc una bona notícia: la Garrotxa a l’estiu, és un plaer pels sentits! Indrets de natura espectacular, boscos de colors verds infinits, paratges amb aigua brollant arreu…. I el millor de tot: poder gaudir del silenci, dels ocells cantant arreu, poder-te desplaçar sense cues, que t’atenguin els millors professionals amb un somriure, gaudir de la gastronomia sense pressa en una terrassa….

Sí, la Garrotxa d’estiu és molt més que la postal de tardor. Els que tenim el privilegi de viure aquí, ho sabem. I perquè vols esperar a la tardor per venir?

Si vols gaudir al màxim de la Garrotxa aquest estiu, nosaltres t’hi acompanyem. Perquè som guies locals, perquè ens estimem la nostra terra i …ens apassiona recórrer-la.

Com ho fem? El més fàcil per a tu:

– Sense calendari
– Sense horaris
– Sense mínim de persones

Tu tries on vols anar, a quina hora, i nosaltres t’hi portem. Perquè volem que aquest estiu tothom pugui gaudir al màxim de la Garrotxa.

Tu decideixes, Descobreix la Garrotxa amb un guia local.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *